Headlines News :
Home » , » Palestinci protiv Barse

Palestinci protiv Barse

Written By maxtv on субота, 23. фебруар 2013. | 10:12


Ni Barselona nije uspela da pomiri Izraelce i Palestince. Fudbalski savez Palestine odbio je ponudu Barselone da protiv tog kluba, u kombinovanom sastavu sa Izraelcima, odigra meč protiv tog kluba.
Ekipa Barselone pokušala je da pokrene mirovnu misiju na Bliskom istoku koja se završila neuspešno. Predsednik katalonskog kluba Sandro Rosel ponudio da Barselona odigra utakmicu protiv kombinovanog tima koji bi činili Izraelci i Palestinci.
Palestina Barselona.jpg
Palestinci ne vole Barsu
Ova ponuda je ekspresno odbijena od strane Palestinaca.
„Ideja je dobra, ali za sada je tek san koji se može ostvariti samo ako se završi izraelska okupacija palestinskih teritorija", rekao je predsednik Fudbalskog saveza Palestine Džibril Rajub.
Gilad Salit zastava.jpg
Gost Barse na El klasiku izraelski vojnik Gilad Šalit
Inače Barselona je jedan od najomraženijih timova u Palestini. Katalonci su preko noći izgubili navijače među redovima Palestinaca kada su na meč kao gosta na El klasiko pozvali izraelskog vojnika Gilada Šalita, koji je više godina proveo u palestinskom zarobljeništvu.
Katalonski klub je pokušao da izgladi sutuaciju kada je pozvao palestinskog fudbalera Šahda Abusalama da takođe gostuje na Kamp Nou, ali ovaj igrač je tu ponudu odbio.
Mahmud al Sarak.jpg
Mahmud al Šarak junak Palestine
Pošto su dresovi Mesija i drugova odavno spaljeni, navijači u Palestini imaju drugog heroja, ime mu je naravno Kristijano Ronaldo.
Fudbaler Reala više puta je u javnim nastupima podržao palestinski narod, tako da je jasno za koga koji deo Bliskog istoka navija kada je na programu El klasiko.
Kristijano Ronaldo Palestina.jpg
Ronaldo uz Palestince
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger