Headlines News :
Home » , » Dva zlata za Srbiju

Dva zlata za Srbiju

Written By maxtv on субота, 23. фебруар 2013. | 18:56


Ivana Španović i Asmir Kolašinac osvojili zlatne medalje za Srbiju na balkanskom šampionatu u Istanbulu. Amela Terzić osvojila bronzu, Bekrić, Antić i Dudaš osvojili četvrta mesta. Nava istračo normu za Evropsko prvenstvo.
Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac i skakačica u dalj Ivana Španović osvojili su danas zlatne medalje na dvoranskom prvenstvu Balkana u Istanbulu.
Spanovic.jpg
Kolašinac je do najsjajnijeg odličja došao sa rezultatom od 20,54 metra, dok je Španovićeva, uz zlato, skokom od 6,73 metra postavila novi državni rekord u dvorani.
Španovićeva je osvojila i srebro u trci na 60 metara sa rezultatom 7,54 sekunde, dok je Amela Terzić stigla do bronze u trci na 3.000 metara koju je završila u vremenu 9:06.38.
Goran Nava je trku na 1.500 metara istrčao u vremenu od 3:42.56 minuta, čime je došao do norme za predstojeće Evropsko prvenstvo u Geteborgu.
Emir Bekrić je sa ličnim rekordom u trci na 400 metara (47.70 sekundi) osvojio četvrto mesto.
Marko Antić je trku na 60 metara istrčao za 6,92 sekunde, a Mihail Dudaš u skoku sa motkom zabeležio je rezultat 4,60 metara i obojica su zauzela četvrta mesta.
Miloš Todosijević je u skoku u vis sa 212 centimetara osvojio šesto mesto.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger