Headlines News :
Home » , » Olimpija iznenadila Partizan

Olimpija iznenadila Partizan

Written By maxtv on субота, 23. фебруар 2013. | 23:04


Košarkaši Partizana izgubili su u hali Pionir od ljubljanske Olimpije sa 73:71 (14:17, 28:20, 17:26, 14:8) u utakmici 22. kola Jadranske lige. Ovim porazom crno-beli otežali put ka fajnal-foru.
Ovo je deveti poraz crno-belih u regionalnom takmičenju i izabranici Duška Vujoševića sada su značajno zakomplikovali sebi situaciju u borbi za plasman na završni turnir. Ljubljanska ekipa je zabeležila 12. trijumf i ponovo se uključila u borbu za četvrto mesto.
Partizan-Olimpija-1.jpg
U veoma uzbudljivoj i neizvesnoj završnici Partizan je imao poslednji šut za pobedu, ali je Davis Bertans bio neprecizan u pokušaju za tri poena. Crno-beli su veoma loše odigrali poslednjih 10 minuta utakmice, tokom kojih nisu imali pravu organizaciju napada, što ih je na kraju i koštalo bodova.
Partizan-Olimpija-2.jpg
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Sasu Salin sa 13 poena, a jedan manje ubacio je Temu Raniko. Kod Partizana bez dileme najzapaženiji bio je Francuz Žofri Lovernj sa 17 poena i 10 skokova.
"Ovo je težak poraz za nas. Ne znam kakve će biti posledice za nas, ali svakako neće biti male. Olimpija je odigrala odličan meč, imala je ritam kao kod kuće. Mi smo prokockali šansu kada smo imali prednost od osam poena, a gosti su bili precizni u najvažnijim trenucima utakmice", rekao je trener Partizana Duško Vujošević novinarima posle meča. 
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger