Headlines News :
Home » , » Izborna skupština SSS sredinom marta

Izborna skupština SSS sredinom marta

Written By maxtv on недеља, 3. март 2013. | 12:29


Aleksandar Šoštar i Ivan Bakić biće kandidati za predsednika Sportskog saveza Srbije, odlučeno je na sednici Upravnog odbora SSS u Kosovskoj Mitrovici. Izborna skupština SSS održaće se 15. marta u Beogradu.
Izborna Skupština Sportskog saveza Srbije biće održana 15. marta u Beogradu, odlučeno je na sednici Upravnog odbora SSS u Kosovskoj Mitrovici. Sednicom je predsedavao prvi čovek SSS Aleksandar Soštar, koji je kandidat za još jedan mandat na tom mestu. Pored Šoštareve, prihvaćena je i kandidatuira Ivana Bakića za mesto predsednika.
SSS na Kosmetu.JPG
Čelnici SSS na Kosmetu
Predsednik Kik boks saveza Srbije Borislav Pelević istakao je da nema ništa protiv kandidatire Bakića, ali da on po njegovom mišljenju, ne ispunjava uslove navedene u Statutu SSS.
"Nemam ništa protiv Bakića, ali Statut Sportskog saveza Srbije decidirano kaže da kandidat ze predsednika mora biti vrhunski sportski radnik sa vrhunskim rezultatima. Istina je da imamo samo jednog kandidata sa vrhunskim sportskim dostignućima, a to je Aleksandar Šoštar", obrazložio je Pelević.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger