Headlines News :
Home » , » Zvezdin kiks, hrabri "građevinari"

Zvezdin kiks, hrabri "građevinari"

Written By maxtv on недеља, 3. март 2013. | 19:16


Ni igrač više, ni gol iz penala nisu bili dovoljni Crvenoj zvezdi da pobedi Rad na Vračaru. Meč završen rezultatom 1:1. Pogoadak za Zvezdu postigao Milijaš iz penala u 45. minutu, izjednačio Đurđević u 65. minutu. Ovim remijem crveno-beli se najverovatnije oprostili od trke za titulu.
Ako je i postojala nada da bi Crvena zvezda mogla da stigne Partizan u prolećnom delu prvenstva, ona je danas ugašena. Sve priče o paklenim pripremama i „Zvezdinom proleću" pale su u vodu na Vračaru, gde su Rad i Zvezda odigrali nerešeno 1:1.
Rad-Zvezda3.jpg
Ni igrač više ni gol prednosti iz penala nisu bili dovoljni crveno-belima da dođu do nove pobede. Pogodak za Zvezdu postigao je Nenad Milijaš iz penala u 45. minutu. Izjednačio je Đurđević u 65. minutu.
Ključni momenat na meču prethodio je golu Milijaša, kada je golman Rada Kljajić napravio penal, oborivši Kasalicu, koji je sjajno iskoristio lošu reakciju odbrane „građevinara".
Rad-Zvezda6.jpg
Zvezda je posle toga imala nekoliko prilika da povisi prednost, ali nije uspela da zatrese mrežu. Rad je posle nekoliko sjajnih šansi na početlu meča, u drugom poluvremenu igrao agresivnija.
Rad-Zvezda5.jpg
I pored igrača manje „građevinari" su bili borbeni, a agresivna igra se isplatila u 65. minutu, kada je Zvezdina odbrana, koja igra očajno, ponovo loše reagovala. Na dugu ubačenu loptu naleteo je Đurđević, koji je preciznim udarcem glavom zatresao mrežu Bajkovića.
Do kraja utakmice Zvezda je imala još nekoliko šansi. Najveću je propustio Mudrinski, koji je sa pet metara šutirao preko gola. U poslednjem napadu Zvezda je nakon kornera ponovo imala šansu, ali su gužvu u šesnaestercu defanzivci Rada uspeli da raščiste.
Rad-Zvezda7.jpg
Na kraju Rad je sasvim zasluženo došao do boda, dok su se crveno-beli, po ko zna koji put, osramotili pred svojim navijačima, koji su u velikom broju došli na stadion Obilića na Vračaru.
Ovim remijem snovi Zvezde o tituli ove sezone najverovatnije su gotovi. Prvoplasirani Partizan ima pet bodova više i utakmicu manje ispred Zvezde.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger