Headlines News :
Home » , » Jelena bez finala u Sinsinatiju

Jelena bez finala u Sinsinatiju

Written By maxtv on недеља, 18. август 2013. | 05:39

Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale Sinsinatija. Jankovićeva je poražena od Viktorije Azarenke sa 2:1 po setovima 6:4, 2:6, 3:6. Meč je trajao 2 sata i 11 minuta. Beloruskinja u finalu protiv Serenene Vilijams.

Dobru formu u Sinsinatiju Jankovićeva nije uspela da kruniše finalom. U izuzetno uzbudljivom meču, prepunom brejkova, čak 23, protivnica je uspela da osvoji više svojih servisa na kraju stigne do finala i borbe protiv Serene Vilijams za titulu na turniru.

Jelena je dobro startovala uspela je da dobije prvi set. Od samog početka obe igračice nisu uspevale da osvoje svoj servis. U sedmom gemu naša teniserka uspeva da zadrži svoj servis gem i povede sa 4:3. Do kraja seta još tri brejka i Jankovićeva dobija prvi set sa 6:4.

Nakon osvojenog prvog seta dolazi do velikog pada u igri naše teniserke. Nije uspevala da parira Azarenki. Nastaljena je borba za svaku loptu, ipak protivnica boljom igrom uspeva da sačuva dva svoja servisa i dobije set sa 6:2.

Jelena se nije predavala. Pokušala je u trećem setu da stigne do finala, međutim, nije uspela. Mnogo grešaka na obe strane. Azarenka malo sigurnija i dolazi do 5:2. Jankovićeva smanjuje na 5:3. Usledio je njen servis za opstanak, gubi ga bez osvojenog poena i protivnica zasluženo trijumfuje sa 6:3 u trećem setu.

Ženski turnir u Sinsinatiju igra se za ukupan nagredni fond od 2,36 miliona dolara.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger