Headlines News :
Home » , » Rašović i Bekvalac u glas - Remi najrealniji

Rašović i Bekvalac u glas - Remi najrealniji

Written By maxtv on субота, 17. август 2013. | 21:58

Remi Partizana i Radničkog u Nišu, najrealniji rezultat meča, slažu se Vuk Rašović i Dragoljub Bekvalac. Radnički nas je naterao da igramo onako kako ne želimo, kaže Rašović. Partizan je u poslednjih pet minuta snažno pritiskao, ali smo se odbranili, naveo je Bekvalac.

Treneri Partizana i Radničkog iz Niša Vuk Rašović i Dragoljub Bekvalac kažu da su oba tima zaslužila po bod u međusobnom meču drugog kola Superlige.

"Bio je ovo otvoren meč. Radnički je ušao agresivno u duel i naterao nas da u prvom poluvremenu igramo onako kako nismo želeli. I jedan i drugi tim imali su svoje šanse za golove", rekao je Rašović na konferenciji za novinare posle meča.
Utakmica na niškom Čairu završena je bez pogodaka, a spektaklu pod reflektorima prisustvovalo je oko 14.000 gledalaca.
"Nerešen rezultat je realan, bila bi šteta da je jedan od timova izgubio. Obe ekipe su želele tri boda i imale periode dominacije. Partizan je u poslednjih pet minuta snažno pritiskao, ali smo se odbranili", naveo je trener Radničkog Bekvalac.
Meč u Nišu počeo je sa pet minuta zakašnjenja u odnosu na predviđen termin, jer je domaćin tako želeo da izrazi neslaganje sa radom predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger