Headlines News :
Home » , » Šerif ubedljiv pred Vojvodinu

Šerif ubedljiv pred Vojvodinu

Written By maxtv on недеља, 18. август 2013. | 13:46

Fudbaleri moldavskog Šerifa zapretili su Vojvodini pred prvi duel ova dva tima u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Tim iz Tiraspola deklasirao je u gostima Olimpiju sa 5:0, u četvrtom kolu moldavskog šampionata.

Dvostruki strelac u drugoj pobedi Šerifa bio je Lunavor Enrike, a po gol su postigli Marsel Metua, Aleksandar Pašćenko i Rikardinjo.

U prvom poluvremenu Kadu je pravio najviše problema odbrani domaćina, imao je nekoliko dobrih šansi ali ne i dovoljno sreće, ali je asistirao iz kornera Metuu za vodeći gol. U finišu prvog dela Lunavor Enrike je dobio sjajan pas u kazneni prostor i duplirao prednost.

Ništa se nije promenilo u nastavku, Šerif je nastavio da dominira i vrlo brzo stigao je do trećeg gola. Luvanor je sa leve strane proigrao Pašćenka koji je poslao loptu u mrežu.

Tek posle trećeg primljenog gola zapretila je i Olimpija, Andrjuhin je šutirao glavom, ali nije imao sreće da postigne gol.

Samo nekoliko minuta kasnije Luvanor je postigao svoj drugi pogodak. Nedugo potom Olimpija je promašila penal, a potom Fernando pogodio prečku.

U finišu meča Vadim Pairelja je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Rikardinjo je bio uspešan sa bele tačke za konačnih 0:5.

"Bilo je veoma važno da pobedimo, da osvojimo tri boda i da utakmicu završimo bez povreda. Sada moramo da se pripremimo za veoma bitan meč protiv Vojvodine", rekao je posle meča trener Šerifa Vjačeslav Rusnak.

Vojvodina je posle sjajnih partija protiv Honveda i Burse zabeležila dva remija na startu Jelen Superlige. Šerif gostuje u Novom Sadu u četvrtak od 20:30 časova.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger