Headlines News :
Home » , » Premijer liga BiH: Komazec debitovao golom za Sarajevo

Premijer liga BiH: Komazec debitovao golom za Sarajevo

Written By maxtv on недеља, 18. август 2013. | 10:59

Fudbaleri Sarajeva ostvarili su drugu pobedu ove sezone, savladavši Leotar na Policama sa 2:1, a strelac prvog gola za pobednicku ekipu bio je Nikola Komazec.

Gosti su došli u vođstvo već u šestom minutu, kada je Travančić pronašao Komazeca. Srpski fudbaler prošao je dvojicu igrača i lepim udarcem sa 16 metara savladao golmana domaćeg tima, što je bio prvi pogodak na takmičarskoj utakmici za Komazeca u dresu Sarajeva.

25-godišnji fudbaler imao je priliku u završnici prvog poluvremena da duplira prednost svoje ekipe, ali je glavom pogodio samo spoljni deo mreže.

Leotar je izjednačio u 57. minutu preko Milovića posle kornera, da bi konačni rezultat postavio Osmanagić desetak minuta pre kraja.

Komazec je mogao da ima i još jedan gol više na kontu, da sudija nije poništio regularan pogodak zbog navodnog ofsajda, ali isto tako nije reagovao kada je Komazec bio oboren u kaznenom prostoru.

Sarajevo tako posle tri odigrane utakmice ima po jednu pobedu, remi i jedan poraz i zauzima deveto mesto sa četiri osvojena boda i gol razlikom 2:2. Tim sa Koševa u narednom kolu dočekuje ekipu Čelika.

Četvrto kolo šampionata obeležio je poraz branioca titule Željezničara od Borca u Banja Luci sa 2:1. Najubedljiviji trijumf u trećem kolu šampionata Bosne i Hercegovine ostvario je Zrinjski, koji je sa 5:1 pobedio Travnik. U ostalim mečevima, Radnik je bio bolji od Viteza sa 2:1, istim rezultatom Olimpik iz Sarajeva slavio je protiv Mladosti, dok su Čelik i Vekež igrali bez golova.

Kolo u nedelju zatvaraju dueli Slavije i Zvijezde, odnosno Širokog Brijega i Rudara iz Prijedora.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger