Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Poznate sve polufinalistkinje

Vimbldon: Poznate sve polufinalistkinje

Written By maxtv on уторак, 2. јул 2013. | 20:12

Danas su Centralni i Teren broj 1 bili rezervisani za četvrtfinala u ženskoj konkurenciji. Uprkos par prekida zbog kiše, svi mečevi su odigrani i poznate su sve polufinalistkinje Vimbldona. 

Sabina Lisicki, koja je u prethodnom kolu iznenadila Serenu Vilijams, potvrdila je dobru formu savladavši Kaju Kanepi rezultatom 2:0 (6:3 6:3). Njena protivnica u polufinalu biće najbolje rangirana od preostalih teniserki, Agnješka Radvanska, koja je u tri seta (7:6 4:6 6:2) savladala iskusnu Kineskinju Na Li u meču koji je trajao ubedljivo najduže od svih danas.

Nakon njih su na terene izašle Bartoli i Stivens odnosno Flipkens i Kvitova. Belgijanka Flipkens je uspela da savlada bivšu šampionku Kvitovu (4:6 6:3 6:4) i tako zabeleži neočekivan uspeh. U poslednjem meču, Marion Bartoli je u dva seta (6:4 7:5) bila bolja od američke nade Sloun Stivens.

Polufinala u kojima se sastaju Lisicki i Radvanska, odnosno Bartoli i Flipkens, na programu su prekosutra. Sutra se na Vimbldonu igraju muška četvrtinfala, Novakov meč je na programu od 14 časova.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger