Headlines News :
Home » , » Košarkaški klub Crvena zvezda nije tužio Partizan Arbitražnom sudu

Košarkaški klub Crvena zvezda nije tužio Partizan Arbitražnom sudu

Written By maxtv on уторак, 2. јул 2013. | 19:20

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom nije tužio Partizan.mts Arbitražnom sudu zbog dugova, kako su za vikend preneli beogradski mediji.
Uzrok navodne tužbe je dug crno-belih za Nenada Miljenovića.
Kako saznaje B92, čelnici crveno-belih poslali su Partizanu samo upozorenje, jer sa uplatom kasne skoro deset meseci. Uprkos tome, nije poslata tužba BAT (Tribunal za košarkašku arbitražu) u Lozani.
Miljenović je oktobra 2011. odbio da potpiše prvi profesionalni ugovor sa matičnim timom i prešao u Partizan, zbog čega je igrač trebalo da plati Zvezdi 150 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti.

Na osnovu sporazuma dva kluba igrača i njegovog menadžera Miška Ražnatovića, sklopljenog 18. oktobra 2011, obavezu isplaćivanja odštete preuzeo je na sebe Partizan.

Penali narasli na 70 hiljada evra

Po planu, prvu ratu od 25 hiljada trebalo je da plati u roku od tri dana, kada bi Zvezda morala da mu izda ispisnicu, druga rata (50 hiljada) došla je na red decembra 2011, a poslednja rata od 75 hiljada petnaestog septembra 2011.

Po ugovoru, kašnjenje od 15 dana ne bi se sankcionisalo, za kašnjenje između 15 i 60 dana Partizan bi plaćao penale od 100 evra po danu zakašnjenja, a ako pređe 60 dana, dnevni penal raste na 350 evra.

U utorak, 2. jula, ističe 200. dan kašnjenja, pa po računici iz ugovora Partizan uz osnovnu odštetu mora da Zvezdi plati penale u iznosu od 70 hiljada evra. 
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger