Headlines News :
Home » , , » Nenad Milijaš: Igramo brže i efikasnije! (VIDEO)

Nenad Milijaš: Igramo brže i efikasnije! (VIDEO)

Written By maxtv on уторак, 2. јул 2013. | 13:24

Nenad Milijaš zadovoljan radom fudbalera Crvene zvezde na pripremama u Sloveniji. Mislim da ćemo na terenu delovati dosta hitrije i da ćemo postizati više golova, rekao kapiten crveno-belih.
Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da je zadovoljan radom ekipe na pripremama u Sloveniji i najavio da će crveno-beli u novoj sezoni igrati brže i efikasnije.
Milijas.jpg
Crveno-beli su tokom priprema u Sloveniji dobili i novog trenera Slavišu Stojanovića.
"Navikavamo se i mi na njega i on na nas. Radimo malo drugačije u odnosu na prethodni period. Očekujem da igramo dosta brže. U duelu sa Domžalama koji nam je došao u sred priprema, kada su nam svima noge bile 'pune', pružili smo dobru igru koja može da nas hrabri pred početak nove sezone. Mislim da ćemo na terenu delovati dosta hitrije i da ćemo postizati više golova", rekao je Milijaš za sajt kluba.

Vođa Zvezde željno iščekuje i najavljena pojačanja u ekipi.
"Nedostaje nam nekoliko igrača i potrebno je da dođu što pre u klub. Iz uprave dobijamo uveravanja, a i sami čitamo po novinama da će tako i biti", zaključio je Milijaš.
Crveno-beli večeras od 18 sati igraju treću, poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji, a protivnik je ukrajinski Iličevic.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger