Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Danas četvrt-finala dama

Vimbldon: Danas četvrt-finala dama

Written By maxtv on уторак, 2. јул 2013. | 13:12

Današnji, osmi dan na Vimbldonu rezervisan za četvrtfinalne mečeve u konkurenciji dama. Čast Srbije brani Nenad Zimonjić, koji u dublu sa Benetoom igra protiv Paeša i Stepaneka. Meč je na programu oko 14 časova.
Posle veoma uspešnog dana za srpski tenis na Vimbldonu, vreme je za malo predaha. Jedini srpski predstavnik na terenima Ol Ingland kluba je Nenad Zimonjić, koji u paru sa Žilijenom Benetoom igra protiv Leandera Paeša i Radeka Stepaneka.
Vimbldon.png
Zimonjić je juče odigrao dva teška meča. U muškom dublu odigrao je (ponovo) pet setova i posle velikog preokreta, zajedno sa Benetoom, stigao do četvrtfinala. U mešovitom dublu, sa Katarinom Srebotnik, Zimonjić se plasirao u osminu finala.
Osmi dan Otvorenog prvenstva Engleske rezervisan je za četvrtfinalne mečeve u konkurenciji dama. Prvi meč igraju Sabine Lisicki, koja je juče napravila senzaciju i eliminisala Serenu Vilijams, i Kaja Kanepi iz Estonije.
Lisicki.png
U isto vreme trebalo bi da počne i meč između Agnješke Radvanjske i Na Li, dok su posle 15 časova na programu još dva meča, Kvitova - Flipkens i Stivens - Bartoli
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger