Headlines News :
Home » , » Miloš Kostić vodi Zvezdu u Odesi

Miloš Kostić vodi Zvezdu u Odesi

Written By maxtv on среда, 31. јул 2013. | 18:42

Nakon suspenzije Slaviša Stojanovića Crvenu zvezdu će u Odesi protiv Černomoreca sa klupe će voditi pomoćni trener Miloš Kostić.
Fudbalere Crvene zvezde na utakmici protiv Černomoreca u Odesi sa klupe će voditi pomoćni trener Miloš Kostić pošto je šef stručnog štaba Slaviša Stojanović suspendovan zbog isključenja na meču protiv IBV-a na Islandu prošle nedelje, saopšteno je na sajtu crveno-belih.
Milos-Kostic1.jpg
Navodi se da je suspendovan i Bratislav živković zbog protesta na Marakani u prvom susretu istih timova, a da je Disciplinska komisija Evropske fudbalske Unije (UEFA) kaznila dvojicu Zvezdinih stručnjaka zabranom vođenja ekipe na jednoj utakmici.
Zvaničnu odluku UEFA klub je dobio danas u prepodnevnim časovima, pa će Kostić, koji se priključio stručnom štabu Slaviše Stojanovića pre nekoliko dana, neočekivano debitovati u ulozi prvog trenera.
Ovakav, pomalo neočekivani epilog Disciplinske komisje UEFA, sigurno će predstavljati hendikep za crveno-bele, međutim, nema sumnje da je i Stojanovićev asistent sposoban i kadar da predvodi ekipu u Odesi, smatraju u Crvenoj zvezdi.
Kostić je rođen 1971. godine u Ljubljani, a istakao se radom sa mlađim kategorijama nacionalne selekcije Slovenije.
Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između ukrajinskog predstavnika černomoreca i Crvene zvezde igra se u četvrtak u Odesi od 18.15 sati po našem vremenu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger