Headlines News :
Home » , » Dejan Savić: Pobedila nas je odlična ekipa

Dejan Savić: Pobedila nas je odlična ekipa

Written By maxtv on среда, 31. јул 2013. | 19:49

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da je Crna Gora zasluženo pobedila u četvrtfinalu i da će učiniti sve kako bi se negova ekipa uzdigla pred mečeve za plasman.
Srbija je sinoć poražena u četvrtfinalu od Crne Gore sa 9:8 i prvi put posle Evropskog prvenstva u Firenci 1999. godine neće biti učesnik polufinalnih borbi. Savić, dan posle utakmice, nije želeo da komentariše suđenje.
Srbja-1.jpg
"Pobedila nas je odlična ekipa i to zasluženo. Znali smo šta nas čeka, odlučile su nijanse. Ponavljam da smo imali pad u poslednjem delu. Tokom meča smo ušli u kontakt igru koja njima, fizički jačim više odgovara. Moglo je da bude i drugačije", rekao je Savić.
"Nikada ne komentarišem sudjenje niti želim da u toj priči tražim alibi. Ne, imali smo šanse, nismo se odlepili kada smo mogli i to nam se vratilo", kazao je selektor.
Srbija sutra od 17.00 igra protiv Španije. "Ova generacija nikada nije bila u ovakvoj situaciji da mora da odigra još dve utakmice, a da one ne donose medalju. Imamo trening večeras, imaćemo i sutra i učiniću sve da pronadjemo snage da se izdignemo", rekao je Savić.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger