Headlines News :
Home » , » Ljubinko Drulović veruje u svoje pulene

Ljubinko Drulović veruje u svoje pulene

Written By maxtv on среда, 31. јул 2013. | 18:54

Oba selektor istaka resprekt prema protivničkoj ekipi. Drulović veruje u svoje igrače, koji su timskom igrom stigli do finala. Francuzi se nadaju da će im pomoći iskustvo jer su već igrali ovakve mečeve. Posle iscrpljujućih polufinalnih mečeva obe ekipe imaju priliku da se bore za titulu – lep osećaj.
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije za igrače do 19 godina Ljubinko Drulović rekao je danas da će u finalu Evropskog prvenstva protiv Francuske pobednika odlučiti detalji, kao i da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od duela u grupnoj fazi.
Ljubinko-Drulovic.jpg
Reprezentacije Srbije i Francuske sastaće se sutra u finalu Evropskog prvenstva u litvanskom Marijampolu od 20.45. Isti rivali sastali su se i u prvoj vazi Evropskog prvenstva, a taj meč završen je nerešenim rezultatom 1:1.
"Dali smo sve od sebe, pre svega, da oporavimo igrače od iscrpljujućeg iskušenja iz polufinalnog meča protiv Portugala. Bilo je najvažnije da budemo sigurni da je tim fizički spreman za nove napore", rekao je Drulović na konferenciji za novinare.
Selekcija Srbije pobedila je u polufinalu Portugal posle izvođenja penala, dok je Francuska posle produžetaka bila bolja od Španije. "Oba tima imala su naporno polufinale, sa produžecima, ali i zbog toga je lepši osećaj boriti se za titulu najboljeg na kontinentu".
Timovi koji eliminišu Portugal i Španiju svakako zaslužuju da igraju za prvo mesto. Očekujem težak meč, ali drugačiji u odnosu na duel koji smo imali u grupnoj fazi", kazao je Drulović. On je kazao da Francuska ima fantastične igrače, ali da veruje da Srbija može da trijumfuje u tom meču.
"Imaju fantastične igrače i pretiće nam opasnost od snažne grupe, a ne 11 pojedinaca. Ko bude pravio manje grešaka, radovaće se na kraju. Verujem da to može da bude selekcija Srbije", rekao je selektor Srbije.
Juniori.jpg
Francuski selektor Frensis Smerecki rekao je da iskustvo koje ima njegova selekcija od pre tri godine, kad je takođe igrala finalni meč, može da donese određenu prednost uoči meča protiv Srbije.
"Iskustvo znači pojediačno onom ko ga je doživeo. Nadam se da ćemo uspeti da to prenesemo na igrače i na najbolji način iskoristimo njihovo znanje. Potrebno je da ih pripremimo za situacije u kojima detalji mogu da budu odlučujući", rekao je Smerecki.
"Srbija ima dobro organizovanu ekipu, sa nekoliko igrača visoke klase. Imamo puno poštovanja za rivala. U oba tima ima igrača koji mogu da reše meč i pitanje evropskog šampiona za selekcije ispod 19 godina. Nekad junaci finala ne budu momci za koje svi misle da će odlučiti utakmicu", dodao je Smerecki.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger