Headlines News :
Home » , » Liga Šampiona: Gol nade za crno-bele

Liga Šampiona: Gol nade za crno-bele

Written By maxtv on среда, 31. јул 2013. | 21:43

Fudbaleri Partizana poraženi su Razgradu od bugarskog prvaka Ludogoreca sa 2:1, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Srpski šampion pretrpeo je podnošljiv poraz i sa realnim šansama za prolaz iščekuje revanš za sedam dana na stadionu u Humskoj.
Fudbaleri Partizana izgubili su u Razgradu od ekipe bugarskog prvaka Ludogoreca sa 2:1, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Partizan je pobedio sam sebe u Razgradu. Izabranici Vuka Rašovića pružili su u određenoj meri bolju partiju nego u dvomeču sa jermenskim Širakom, ali će morati mnogo da se pomuče za šest dana u revanšu u Beogradu.
Partizan-Ludogorec5.jpg
Imali su crno-beli večeras vođstvo na početku prvog poluvremena, ali je odbrana Partizana praktično poklonila dva gola rivalu. Posebno upečatljiv bio je drugi gol bugarskog tima u 67. minutu, kada je odbrana Partizana stala, očekujuči da golman Milan Lukač izbije jednu dubinsku loptu. Najbrži je, međutim, bio Mihail Aleksandrov koji je zatresao mrežu i rešio pitanje pobednika.
"So na ranu" srpskog prvaka bilo je isključenje Miloša Jojića zbog drugog žutog kartona u 84. minutu.
Bugarski šampion je imao terensku inicijativu u prvom poluvremenu, ali je Partizan prvi stigao do gola, posle kontranapada u kojem je u 49. minutu najsnalažljiviji bio Saša Marković.
Ipak, radost crno-belih trajala je samo četiri minuta, a onda je Brazilac Marselinjo iskoristio sporost Partizanove odbrane i doneo izjednačenje.
Partizan-Ludogorec6.jpg
U prvom delu meča čuvar mreže Partizana Lukač "skinuo" je zicer centarforu domaćih Romanu Bezjaku. Lukač je i u 88. minutu spasao Partizan ubedljivijeg poraza, pošto je odbranio udarac Fabija. Na taj način Lukač je, makar donekle, sačuvao nadu crno-belih da u revanšu mogu da pobede i prođu u četvrto kolo, mada sa ovakvom igrom to će biti vrlo teško.
U timu Partizana debitovao je Kamerunac Erik Đemba-Đemba, a na teren je ušao u 64. minutu zamenivši Ninkovića.
Crno-beli su u Razgradu imali podršku grupe od oko 300 navijača koji su stigli iz Srbije.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger