Headlines News :
Home » , » Omladinci poručuju: A sada, titula!

Omladinci poručuju: A sada, titula!

Written By maxtv on среда, 31. јул 2013. | 11:31

Omladinski reprezentativci Srbije ne žele da se zadovolje ulaskom u finale kontinentalnog šampionata, već žele da se u domovinu vrate sa peharom. Izbacili smo možda i najvećeg favorita na turniru, jednu od selekcija koja je najviše pokazala. Francuska ima sjajan tim, ali nije bolja od Portugala, tako da svakako imamo šanse, smatra kapiten "orlića" Marko Pavlovski.
Kapiten omladinske reprezentacije Srbije Marko Pavlovski, inače uzdanica OFK Beograda, smatra da su „orlići" najveći deo posla na Evropskom prvenstvu odradili u polufinalu, kada su savladali jaku selekciju Portugala.
Srbija.jpg
Što se tiče samog finala, Pavlovski veruje on i njegovi saigrači imaju realne šanse da se okite zlatom.
"Iscedili smo iz sebe poslednje atome snage i zaslužili sreću koja nas je 'pogledala' u penal seriji. Izbacili smo možda i najvećeg favorita na turniru, jednu od selekcija koja je najviše pokazala. Francuska ima sjajan tim, ali nije bolja od Portugala, tako da svakako imamo šansu", rekao je Pavlovski za sajt nacionalnog saveza.
Predrag Rajković, golman Jagodine i junak polufinalnog duela, ističe da je "prelep osećaj biti finalista najvećeg takmičenja u našoj konkurenciji".
"Ne postoje reči koje to mogu opisati. Bili smo tim, bili smo jedinstveni, pokazali smo to i pre početka, kada smo otpevali himnu. Verovali smo u sebe, a verujemo da možemo i da donesemo pehar u Srbiju. To još nikome nije pošlo za rukom, želimo da uđemo u istoriju svoje zemlje", istakao je Rajković.
Defanzivni vezista Nemanja Maksimović posebno naglašava da se od samog početka prvenstva u ekipi osetila „neka hemija, nešto posebno".
"To nas je inspirisalo da napravimo ovakve rezultate. Možda neko i nije verovao u nas, jer smo tesno prošli kvalifikacije, ali bili smo pravi kada je najvažnije. Idemo do kraja, Francuska nije nepobediva", jasan je Maksimović.
Selekcija koju predvodi Ljubinko Drulović će u sredu trenirati u Kaunasu, gde se i nalazi baza srpskog tima tokom ovog šampionata.
Omladince će u finalnoj utakmici bodriti i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, potpredsednik Goran Milanović i generalni sekretar Zoran Laković.
Finale u Marijampolju na rasporedu je u četvrtak od 20.45 časova.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger