Headlines News :
Home » , , » Rajevac demantovao glasine da će postati trener Crvene Zvezde (VIDEO)

Rajevac demantovao glasine da će postati trener Crvene Zvezde (VIDEO)

Written By maxtv on петак, 21. јун 2013. | 22:01

Milovan Rajevac otklonio sve dileme oko njegovog angažmana u Crvenoj zvezdi. On jedanas to potvrdio novinarima na Zlatiboru, rekavši da ne planira da se vrati u domaći fudbal i da mu je želja da vodi neku reprezentaciju, „kao što je bila Gana“.
Srpski trener Milovan Rajevac izjavio je da nije kandidat za trenera Crvene zvezde i da želi ponovo da vodi neku reprezentaciju s kojom će se plasirati na Svetsko fudbalsko prvenstvo.
Rajevac.jpg
"Nisam imao konkretne razgovore, dakle nisam kandidat, da tu dilemu odmah raščistimo", rekao je Rajevac novinarima na Zlatiboru. On je kazao da je odavno izašao iz srpskog fudbala i da ponovo želi da vodi neku jaku reprezentaciju, kao što je bila Gana.
"Ja sam izašao iz našeg fudbala, ponovo gledam da uzmem neku reprezentaciju s kojom ću da budem na Svetskom prvenstvu. Dostigao sam neki nivo i želim da se toga držim. Odbio sam ponudu Egipta i već godinu i po dana nemam posao. Počinje da me hvata nervoza od odmora. Treba mi posao na duže staze", rekao je Rajevac.
Zvezda je ove nedelje ostala bez trenera, pošto je Rikardo Sa Pintu podneo ostavku nakon polusezone u klubu. Crveno-beli imaju velikih finansijskih problema, a već u nedelju počinju pripreme za narednu sezonu. Upitan šta može da pomogne Zvezdi da izađe iz trenutne situacije, Rajevac je odgovorio "samo trener".
"Trener najviše može da pomogne Zvezdi. Samo trener i rezultati mogu da vrate Zvezdu na stazu stare slave. Malo je trenera koji umeju da urade posao, zato i koštaju", kazao je Rajevac. On je ocenio da je srpski fudbal u krizi i da "mora nešto da se menja".
"Naš fudbal je pao, naše trenere i igrače manje traže. Moramo da se borimo da napravimo rezultat. Moramo da se pokrenemo", rekao je Rajevac.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger