Headlines News :
Home » , , » Košarkašice Srbije bolje od Hrvatica (VIDEO)

Košarkašice Srbije bolje od Hrvatica (VIDEO)

Written By maxtv on петак, 21. јун 2013. | 15:50

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Hrvatsku sa 77:63, u drugom kolu druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Srbija je tako došla u poziciju da se u meču sa Češkom, u nedelju, bori za mesto u četvrtfinalu.
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Hrvatsku sa 77:63 (23:12, 21:21, 18:18, 15:13), u drugom kolu druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.
Srbija.jpg
Srbija sada treba da u nedelju, u poslednjem kolu druge faze, pobedi Češku kako bi obezbedila plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.
Srbija sada ima šest bodova, koliko ima i lider Francuska, uz meč manje. Belorusija i Češka imaju po pet bodova, a one će kasnije odigrati svoje mečeve protiv Britanije, odnosno Francuske.
Košarkašice su odigrale svoj najbolji meč na šampionatu, pre svega u odbrani. Jelena Milovanović je predvodila tim u napadu sa 19 poena, dok je Ana Dabović postigla 12, ali je morala da napusti teren zbog povrede. Milica Dabović postigla je 11 poena.
Najefikasnija u selekciji Hrvatske bila je Marija Režan sa 14 poena, dok su Antonija Mišura i Ana Lelas postigle po 12 poena.

Srbija protiv Češke igra u nedelju. U četvrtfinale će se plasirati po četiri prve ekipe iz obe grupe druge faze.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger