Headlines News :
Home » , » Đokoviću otvoren put do finala Vimbldona

Đokoviću otvoren put do finala Vimbldona

Written By maxtv on петак, 21. јун 2013. | 12:09

Puno sreće na žrebu za Novaka Đokovića. Najbolji svetski teniser izbegao Federera, Nadala i Marija na putu do finala trećeg Gren slema sezone. Berdih mogući protivnik u četvrtfinalu, Ferer ili Del Potro u polufinalu. Srpski derbi na samom otvaranju, Janko Tipsarević protiv Viktora Troickog.
Novak Đoković ima puno pravo da bude prezadovoljan žrebom za Vimbldon. Najbolji teniser sveta je, uz sve poštovanje potencijalnih protivnika, zapao u daleko lakšu polovinu kostura i pred njim je daleko lakši put do vimldonskog finala.
Djokovic.jpg
Đoković bi protiv Rafaela Nadala, Rodžera Federera i Endija Marija mogao da igra tek u poslednjem meču na turniru.
Protivnik Novaka Đokovića u prvom kolu biće Nemac Florijan Majer, 33. igrač sveta i prošlogodišnji četvrtfinalista trećeg Gren sema sezone. U pomenutom meču ga je pobedio upravo Đoković, sa 3:0 u setovima. Dva tenisera su odigrala još dva meča pored ovog, i srpski teniser je u oba slavio.
Inače, prvo kolo će obeležiti srpski derbi, jer će Janko Tipsarević igrati protiv Viktora Troickog. Janko trenutno vodi u međusobnim duelima sa 2:1.
JT.jpg
Projekcije pokazuju da bi Đoković prvi veći ispit mogao da ima u četvrtfinalu, kada bi mogao da se sastane sa Tomašom Berdihom. U polufinalu će igrati protiv boljeg iz duela David Ferer - Huan Martin Del Potro.
Na drugoj strani, vrlo je moguće da Rodžer Federer i Rafael Nadal ukrste rekete već u četvrtfinalu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger