Headlines News :
Home » , » Ružić: Nisam bio nekulturan

Ružić: Nisam bio nekulturan

Written By maxtv on субота, 25. мај 2013. | 18:17

Branko Ružić demantovao da se na večitom derbiju ponašao nepristojno i nekulturno prema rukovodećim ljudima crveno-belih.
Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Branko Ružić demantovao je danas tvrdnje potpredsednika Crvene zvezde Slaviše Kokeze da se nakon pobedonosnog pogotka crno-belih u minulom večitom derbiju ponašao nepristojno i nekulturno prema rukovodećim ljudima crveno-belih.
Ruzic1.jpg
Ružić: Nisam bio nekulturan prema čelnicima Zvezde
"Insinuacije su i besmislice da sam se na nekulturan način ophodio bilo kada i prema bilo kome, a naročito ne prema predstavnicima večitog rivala, što i oni sami znaju", rekao je Ružić.
Ružić je "apelovao na sve koji žele da vrate odnose dva nacionalna prestižna sportska brenda u mulj i blato, da to ne čine zbog Srbije i armije poklonika fudbala".
"Derbi je završen pre tačno nedelju dana. Lako je prepoznati motive diskreditacije i nakon tako dugog roka. Sport je sfera koja spaja i na taj način je sagledavam", poručio je Ružić.
Kokeza je dan posle derbija izdao saopštenje u kojem je optužio Ružića za nepristojno i nekulturno ponašanje, a danas je u jednom dnevnom listu ponovio te optužbe.
Partizan je u 144. večitom derbiju pobedio 1:0 golom Miloša Jojića u 90. minutu, posle čega je osvojio šestu uzastopnu titulu, ukupno 25. i izjednačio se sa Zvezdom po broju trofeja.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger