Headlines News :
Home » , » Pol-pozicija za Rozberga

Pol-pozicija za Rozberga

Written By maxtv on субота, 25. мај 2013. | 18:45

Niko Rozberg startovaće sa prve pozicije na trci za Veliku nagradu Monaka, koja se vozi u nedelju od 14 časova. Luis Hamilton, takođe iz Mercedesa, krenuće trku sa druge startne pozicije, dok će treći krenuti Sebastijan Fetel.
Vozač Mercedesa Niko Rozberg startovaće sa pol pozicije na trci za Veliku nagradu Monaka possto je ostvario najbrže vreme na današnjim kvalifikacijama.
Rozberg.jpg
Rozberg je najbrži krug prevezao za minut i 13,876 sekundi, dok će iza njega biti njegov klupski kolega Luis Hamilton.
Trostruki uzastopni šampion Formule jedan, vozač Red Bula, Sebastijan Fetel startovaće sa treće pozicije, dok je četvrti Fetelov klupski kolega Mark Veber.
Vozač Lotusa Kimi Raikonen startovaće sa petog mesta, dok će Fincu društvo u trećem startnom redu činiti Fernando Alonso iz Ferarija.
Prvu desetoricu kompletirali su Serhio Peres iz Meklarena, Adrijan Sutil iz Fors Indije, Dženson Baton iz Meklarena, kao i Žan Erik Vernj iz Toro Roso tima.
Brazilac Filipe Masa iz Ferarija startovaće sa poslednjeg mesta, jer je na trećem slobodnom treningu značajno oštetio bolid, pa tako nije bio u mogućnosti da učestvuje u kvalifikacijama.
Trka za Veliku nagradu Monaka vozi se u nedelju od 14.00.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger