Headlines News :
Home » , » Uručene Majske nagrade

Uručene Majske nagrade

Written By maxtv on субота, 25. мај 2013. | 20:12

Mandićeva, Maksmovićeva, Prlainović, Kolašinac i Novaković dobitinici "Majske nagrade" najvišeg priznanja u Srbiji za izuzetne rezultat u minuloj godini.
Proslavljeni olimpijci Milica Mandić , Andrija Prlainović, Asmir Kolašinac, Marko Novaković i Ivana Maksimović, dobitinici su „Majskih nagrada" Sportskog saveza Srbije, najvišeg priznanja u Srbiji za izuzetne rezultat u minuloj godini. Nagrade su uručivali Alisa Marić ministar omladine i sporta sa predsednikom Sportskog saveza Srbije Aleksandrom Šoštarom, državni sekretarom za omladinu Nenadom Borovčanin i pomoćnikom ministra za sport Draganom Atanasovim.
majska_nagrada_(3).jpg
Čestitajući ovogodišnjim dobitnicima, Alisa Marić je istakla da su oni pokazali da sport u Srbiji uvek ide uzlaznom linijom i da su naši uspešni seniori dobili dostojne naslednike.
Nagrade za životno delo dobili su Dragan Džajić, Srđan Ilić, Dragoljub Milošević, Milan Obućina i Milica Stojadinović, dok su u neolimpijskim sportovima priznanje dobili automobilista Dušan Borković i vazduhoplovac Zoran Katanić.
Majska nagrada u kategoriji paraolimpijaca uručena je evropskom šampionu u bacanju čunja Željku Dimitrijeviću i bacaču koplja Milošu Grlici.
U kategoriji sportskih funkcionera ovogodišnji laureati su Snežana Pajkić - Jolović, Rajko Baltić, državni sekretar za sport Predrag Peruničić, Dušan Dimitrijević, Jovan Pavlović - Bojadžić, Dragan Životić i Besim Ejupović.
majska_nagrada_(5).jpg
Nagrađeni u kategoriji sportskih novinara su Miodrag Miša Stojanović, Ivan Cvetković i Aleksandar Kovandžić, priznanje za najboljeg sportskog stručnjaka pripalo je Miriban Maksimović , Draganu Joviću i Rifatu Zilkiću, dok su najbolji pedagoški radnici Dragan Koković, Goran Kasum i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Žarko Obradović.
"Majska nagrada" u kategoriji republičkih granskih sportskih saveza dodeljena je Tekvondo asocijaciji Srbije i Paraolimpijskom komitetu Srbije, a nagrađeni su i sportski savezi Kosova i Metohije, Opštine Petrovac na Mlavi i Topola, kao i Savez za sport i medicinu sporta Vojvodine.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger