Headlines News :
Home » , » Matija Nastasić pun pogodak

Matija Nastasić pun pogodak

Written By maxtv on понедељак, 6. мај 2013. | 22:24


Matija Nastasić, odnosno njegovo dovođenje na Etihad, odličan je potez uprave Mančester sitija, smatra engleski list "Dejli Mejl". Vrlo je hladan, spreman je da komanduje, jak je i odlično čita igru s obzirom na njegove godine. Sa iskustvom koje dolazi vremenom mogao bi da postane jedan od najboljih defanzivaca lige, navodi se u tekstu.
Engleski „Dejli Mejl" smatra da je Mančester siti dobro poslovao kada je doveo Matiju Nastasiću iz Fiorentine za 12 miliona funti.
MCFC.jpg
Priča o mladom srpskom štoperu je deo šire priče o deset najuspešnijih transfera u Premijer ligi ove sezone. Dovođenje Nastasića se navodi kao šesto najbolje na ovoj listi.
Kako se navodi u tekstu, 20-godišnji fudbaler se, pre dolaska na Ostrvo, raspitivao o zahtevima igranja u Premijer ligi kod starosedeoca Nemanje Vidića. Kapiten Mančester junajteda mu je pružio potrebne savete koje Nastasić, očigledno, vrlo uspešno sprovodi.
Dalje se ističe da u sezoni na izmaku nijednog trenutka nije moglo da se primeti da je promena zemlje i načina igre negativno uticala na srpskog štopera.
Matija Nastasić je već u debitantskoj sezoni izborio mesto u startnoj postavi Roberta Manćinija, istisnuvši iz iste engleskog reprezentativca Džoliona Leskota.
"Vrlo je hladan, spreman je da komanduje, jak je i odlično čita igru s obzirom na njegove godine. Sa iskustvom koje dolazi vremenom mogao bi da postane jedan od najboljih defanzivaca lige", navodi se u tekstu.
Na prvom mestu, sasvim očekivano nalazi se Španac u dresu Svonsija Miču. On je početkom sezone stigao iz Rajo Valjekana za dva miliona funti i ekspresno postao jedan od najboljih napadača lige.. Slede Robin van Persi (Arsenal - Mančester siti, 24 miliona funti), Jan Fertongen (Ajaks - Totenhem, 10 miliona funti), Kristijan Benteke (Genk - Aston Vila, sedam miliona), Romelu, Lukaku (Čelsi - VBA, pozajmljen)...
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger