Headlines News :
Home » , » Bonući: Zaslužili smo titulu!

Bonući: Zaslužili smo titulu!

Written By maxtv on понедељак, 6. мај 2013. | 11:55


Juventus je zasluženo odbranio titulu šampiona Italije, izjavio je Leonardo Bonući, defanzivac "Stare dame" i reprezentativac Italije.
Fudbaler Juventusa Leonardo Bonući, dan posle odbranjene titule prvaka Italije, ocenio je da je Stara dama zasluženo stigla do trofeja jer je dominirala u Seriji A tokom cele sezone.
Juventus-Bonuci.jpg
"Od samog početka šampionata smo bili najbolji, pokazali smo da smo jedinstvena grupa igrača koja se zajedno bori za ostvarenje cilja. To se videlo u najvažnijim mečevima, kada se 'lomio' rezultat i sezona. Sada smo uspeli, tri kola pre kraja, da dođemo do titule", rekao je Bonući italijanskim medijima.
Ekipa Juventusa titulu je obezbedila jučerašnjom pobedom kod kuće nad Palermom (1:0), a strelac jedinog gola bio je Arturo Vidal iz penala.
"Osećali smo određeni pritisak, pogotovo u nekim utakmicama u prvom delu sezone, ali sve to je deo fudbala. U svakom slučaju, način na koji smo ove sezone postali prvaci pokazao je da smo napredovali kao ekipa", dodao je reprezentativac Italije.
Juventus tri kola pre kraja takmičenja u Seriji A ima 11 bodova više od drugoplasiranog Napolija. Torinskoj Staroj dami ovo je 29. zvanična šampionska titula u klupskoj istoriji (dve titule su oduzete zbog navodnog nameštanja).
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger