Headlines News :
Home » , » Inijesta, podrška za Kasiljasa

Inijesta, podrška za Kasiljasa

Written By maxtv on понедељак, 6. мај 2013. | 14:27


Kriza u Realu ne pogađa samo članove "kraljevskog kluba". Andres Inijesta ne može da razume sve što se dešava u taboru rivala, ali pruža podršku reprezentativnom kolegi Ikeru Kasiljasu.
Fudbaler Barselone Andres Inijesta priznao je danas da je šokiran situacijom u kojoj se u madridskom Realu nalazi njegov reprezentativni kolega Iker Kasiljas, koji nije branio za klub od januara.
Kasiljas-Inijesta.jpg
Kasiljas je tada izgubio mesto u startnoj postavi zbog povrede, a trener Reala Žoze Murinjo prednost je dao Dijegu Lopezu. Portugalac je prošle nedelje otkrio kako je Lopeza želeo da dovede iz Sevilje i mnogo pre povrede Kasiljasa.
"Teško mi je da razumem celu tu situaciju, pogotovo kada gledam ovako sa strane, a znam šta je sve Kasiljas uradio za Real. Verujem da je Ikeru baš teško. Takođe, vidim da ga pogađaju i stvari koje se dešavaju van terena", rekao je Inijesta španskim medijima.
Kasiljas je ove sezone nekoliko puta došao u sukob sa Murinjom, a mediji su čak u jednom trenutku objavili da čuvar mreže razmišlja da na kraju sezone pređe u Barselonu.
Kasiljas je za Real debitovao 1999. godine, a do sada je za ovaj klub odigrao 654 utakmice i osvojio dve Lige šampiona i pet titula prvaka Španije. On je sa nacionalnim tim dva puta bio evropski i jednom svetski šampion.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger