Headlines News :
Home » , » Uz Toleta do kraja!

Uz Toleta do kraja!

Written By maxtv on понедељак, 6. мај 2013. | 21:57


Siniša Mihajlović, na sve češće navode o mogućoj smeni predsednika FSS Tomislava Karadžića, odgovorio bezuslovnom podrškom prvom čoveku srpskog fudbala. Uz to, u intervjuu za "Večernje novosti", još jednom potvrdio da ne planira da pozove Nemanju Matića u državni tim.
Priča o smeni predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžičća ima gotovo od trenutka kada je preuzeo funkciju, ali čini se da nikada nisu bile ovoliko učestale kao sada.
FSS.jpg
Iako, dakle, provejavaju glasovi onih koji bi da vide leđa prvom čoveku srpskog fudbala, utisak je da, barem za sada, ne postoji adekvatan protivkandidat.
Svoj glas debati pridodao je i selektor A reprezentacije Siniša Mihajlović, koji smatra da je Karadžić najbolji čovek za posao koji obavlja.
"Ja ću uvek biti za Toleta! I zbog međusobnog poštovanja, zbog odnosa koji imamo. Mada nisam potpisao ugovor s njim nego sa FSS, do kraja života ću biti za Karadžića", rekao je Siniša Mihajlović u intervjuu za „Večernje novosti".
Čini se da je nova uprava Crvena zvezde najagilnija i najodlučnija u namerama da skloni Tomislava Karadžića. Pre nekoliko dana upravo je Nebojša Čović to implicitno najavio, rekavši da se smena Karadžića „krčka".
"Ako su toliko uporni, neka ga smene više! Mislim da bi prvo trebalo da gledaju svoje dvorište, da reše svoje probleme, pa onda da gledaju druge. FSS za razliku od Crvene zvezde nema nijedan dug, štaviše, pozajmljuje novac drugima. Zato neka oni pokušaju da poprave stanje u svom klubu, neka se bave crveno-belima".
Činjenica da se Zvezda vratila u trku za šampionsku titulu, i da praktično sudbinu drži u svojim rukama, što je bilo nezamislivo do pre samo nekoliko sedmica, Mihajloviću nije dovoljan dokaz da se u Ljutice Bogdana stanje drastično popravilo.
FSS-2.jpg
"Ako ostanu dva boda razlike do derbija, on će rešavati pitanje prvaka. Zvezda je u psihološkoj prednosti zato što je stigla veliku razliku, ima bolje rezultate u poslednje vreme, ali nisam siguran i da je u boljoj formi. I pored pobeda nije pružila neke spektakularne partije", istakao je Mihajlović.
Za kraj intervjua ostavljeno je „pitanje svih pitanja", odnosno načina na koji Mihajlović selektira svoj sastav. Pre svega, reč je o srpskom fudbaleru koji je trenutno u najvećoj žiži javnosti, Nemanji Matiću, odnosno o njegovom neigranju za „orlove".
"On je rekao da neće da igra za Srbiju i takav mi nije potreban, pa da se zove Mesi, a ne Matić", zaključio je Mihajlović intervjuu za „Večernje novosti".
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger