Headlines News :
Home » , » Durent u poslednji čas, Melo nedovoljan za Indijanu

Durent u poslednji čas, Melo nedovoljan za Indijanu

Written By maxtv on понедељак, 6. мај 2013. | 10:50


Oklahoma Siti na jedvite jade došla do 1:0 u polufinalnoj seriji Zapada protiv Memfisa. Kej Di ubacio 35 poena uz 15 skokova za 93:91. Za Grizlije odličan Mark Gasol sa 20 poena i 10 skokova. Indijana pobedila Njujork 102:95.Dejvid Vest 20 poena za Pejserse, Entoni 27 za Nikse,
Memfis je u prvoj utakmici polufinala Zapada imao sjajnu priliku da pobedi Oklahomu, ali je ekipša Kevina Durenta napravila seriju od 6:0 na kraju meča i zabeležila pobedu, 93:91.
Durent je meč završio sa 35 poena, 16 skokova i šest asistencija, odličan je bio i Kevin Martin koji je sa 25 poena preuzeo ulogu koju je imao povređeni Rasel Vestbruk.
Za ekipu Memfisa sjajan Mark Gasol sa dabl-dabl učinkom, 20 poena i deset skokova, dok se Zek Rendolg ubacio 18 poena, uz deset skokova.
Sledeći meč igra se u utorak.
U drugoj utakmici večerašnjeg programa, Indijana je odigrala dovoljno dobro da pobedi Nikse 102:93, pošto su Njujorčani, suštinski, odigrali dobro msamo prvu i poslednju deonicu.
U ekipi Indijane šest igrača ubacilo više od deset poena. Najefikasniji bio je Dejvid Vest sa 20, Pol Džordž ubacio je poen manje, dok je 16 postigao Di Džej Augustin.
Lens Stivenson "uhvatio" 12 skokova.
Za Nikse, kao što se očekivalo Karmelo Entoni najefikasniji sa 27 poena, uz 11 skokova. 
Džej Ar Smit je ubacio 17 poena.
Knicks.jpg
Istovremeno, Bruklin je, kao što se i očekivalo, otpustio trenera Pi Džej Karlesima posle ispadanja iz plej-ofa od Čikaga. 
Ekipa iz Berklejz arene će pokušati da na mesto trenera dovede Fila Džeksona, ali će im, pišu njujorške novine, to teško poći za rukom.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger