Headlines News :
Home » , » Zvezda nastavlja poteru, u Humsku dolazi Rad

Zvezda nastavlja poteru, u Humsku dolazi Rad

Written By maxtv on петак, 19. април 2013. | 12:28


U 24. kolu Jelen Superlige Crvena zvezda gostuje ekipi BSK iz Borče, dok Partizan dočekuje sve bolju ekipu Rada. Vojvodina putuje u Kulu gde će protiv Hajduka odigrati vojvođanski derbi. Utakmicu koja može dodatno da zakomplikuje borbu za opstanak igraju Donji Srem i Radnički iz Kragujevca.
Utakmicama 24. kola ovog vikenda nastavljaju se borbe u fudbalskoj Superligi Srbije. Vodeći Partizan u gradskom derbiju dočekuje Rad, dok Crvena zvezda gostuju ekipi BSK-a u Borči.
JSL.jpg
Partizan je, posle tri utakmice zaredom bez pobede, prošlog vikenda konačno slavio u Ivanjici protiv Javora, ali je igra prikazana na tom meču nešto što je zadalo mnogo glavobolje treneru Vladimiru Vermezoviću i navijačima crno-belih.
Ekipa Rada dolazi na stadion u Humsku sa dve vezane prvenstvene pobede, a u prvom ovosezonskom duelu sa Partizanom, crno-beli su slavili sa 1:0.
Poteru za liderom i braniocem titule nastavlja Crvena zvezda, koja će u Borči protiv BSK-a pokušati da dođe do pete uzastopne pobede ovog proleća.
Trener crveno-belih Rikardo Sa Pintu u nedelju najverovatnije neće moći da računa na povređene Abiolu Daudu i Darka Lazovića.
Ekipa Vojvodine u poslednjem prvenstvenom meču kod kuće je odigrala "samo" 2:2 protiv užičke Slobode, a u ovom kolu čeka je gostovanje kulskom Hajduku u lokalnom derbiju. Kuljani se bore za opstanak u Superligi, a u prošlom kolu savladali su "fenjeraša" Smederevo.
JSL-2.jpg
Fudbaleri Jagodine su, kao i Vojvodina, sredinom ove nedelje izborili plasman u finale Kupa Srbije, a u nastavku prvenstvene trke očekuje ih duel sa, ovog proleća odličnim Radničkim iz Niša.
Brige oko očuvanja superligaškog statusa još nije prebrinuo ni subotički Spartak, koji bi na svom terenu trebalo da ima relativno lak zadatak protiv poslednjeplasiranog Smedereva.
Derbi začelja tabele odigraće ekipe Donjeg Srema i Radničkog iz Kragujevca. Pećinčani su u prošlom kolu „oteli" bod iz Niša, dok su Kragujevčani odigrali bez golova protiv BSK-a. Novopazarci gostuju OFK Beogradu na stadionu na Karaburmi, dok Sloboda u Užicu dočekuje ivanjički Javor.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger