Headlines News :
Home » , » Samo je pobeda opcija u Borči

Samo je pobeda opcija u Borči

Written By maxtv on петак, 19. април 2013. | 17:06


Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je da će njegova ekipa, uprkos odsustvu povređenog Darka Lazovića, ići na pobedu u Borči protiv BSK-a i nastaviti "poteru" za vodećim Partizanom. Meč na ''Vizelj Parku'' u Borči igra se u nedelju od 16 časova.
Rikardo Sa Pintu, trener crveno-belih, najvio je pobedu svoje ekipe u Borči i nastavak šampionske trke sa večitim rivalom. Zvezda će biti oslabljena neigranjem, ovog proleća probuđenog, Darka Lazovića.
Sa Pinto.jpg
"Igramo protiv tima koji je 12. na tabeli i kome su neophodni bodovi, kao i nama. Znamo da teren BSK-a nije dobar za nas, kraći je i u dužinu i u širinu. Ipak, to je situacija za koju smo se spremali i borićemo se u tim uslovima", rekao je Sa Pintu na konferenciji za novinare na stadionu Crvene Zvezde.
Za razliku od Lazovića, Sa Pinto će na utakmici 24. kola Superlige u nedelju verovatno moći da računa na oporavljenog napadača Abiolu Daudu.

"Verujem u fudbalere na koje mogu da računam. Neki od njih čekaju šansu da igraju i nadam se da će iskoristiti priliku koja im se ukaže u Borči. Za svaku utakmicu može maksimalno da konkuriše 18 igrača, ne mogu svi, i zato smatram da će oni koji dobiju priliku dati sve od sebe", naveo je Sa Pintu
Portugalski trener dobro je upoznao kvalitete sledećeg protivnika crveno-belih.

"Znamo da su čvrsti u odbrani i opasni u kontranapadima. Čekaće na našu grešku i tražiti šansu preko brzih igrača kao što su Savković, Živanović i Ademović. Takođe, Nuhi ume iz veznog reda da se priključi napadima i na njega ćemo isto morati da obratimo pažnju", dodao je Sa Pintu.

Crveno-beli trenutno zaostaju četiri boda za vodećim Partizanom.

Utakmica 24. kola Superlige Srbije izmedju BSK-a i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati na stadionu ''Vizelj park'' u Borči.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger