Headlines News :
Home » , » Nikolić: Napašćemo favorizovani Partizan

Nikolić: Napašćemo favorizovani Partizan

Written By maxtv on петак, 19. април 2013. | 17:16


Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećoj utakmici 24. kola Super lige Srbije, ali da i njegovi igrači imaju čemu da se nadaju. Nikolić najavio napad na sva tri boda.
''Građevinari'' su svesni da je Partizan favorit u predstojećoj utakmici u Humskoj ali poručuju da se neće predati bez borbe i da će tražiti pobedu na teškom terenu. Meč je na programu u subotu od 19 časova.
Nikolic FK Rad.jpg
"Partizan jeste favorit, ali nam niko ne može oduzeti nadu i našu ambiciju u duelu prtoiv lidera šampionata. Pozivam publiku da bude na nivou fudblaskog praznika i da Srbija pokaže jedno lepše fudbalsko lice. Koliko će to biti dovoljno nakon 90 minuta velike borbe, videćemo sutra", kazao je Nikolić novinarima na stadionu Rada.
Nikolić je kazao da utakmica protiv Partizana može da potvrdi kvalitet njegovih igrača, kao i protiv crno-belih nema tajni.
"Utakmica na stadionu Partizana je za nas puna inspiracija. Odlično se poznajemo. I tu ne postoji tajni. Ima li lepšeg mesta od subote veče na stadionu u Humskoj za potpunu afirmaciju ovih mladih igrača željnih dokazivanja", kazao je Nikolić.
Kapiten Rada Uroš Vitas istakao je da ekipa u Humsku ne odlazi sa belom zastavom, već da je cilj da se osvoje sva tri boda.
"Papirološki je prednost na strani Partizana , ali ne odlazimo tamo sa belom zastavom, jer imamo šta da izgubimo, a to su tri boda koji su naš cilj. Želimo da damo svoj maksimum i da ostvarimo rezultat koji će nas održati u borbi za izlazak na međuanrodnu scenu. Mi smo
spremni da damo više od našeg maksimuma i ostvarimo priželjkivani rezultat", rekao je Vitas.
Posle suspenzije zbog dva žuta kartona dobijene u utakmici sa OFK Beogradom u protokolu za meč sa Partizanom naćiće se Miloš Stanojević, dok u konkurenciji za tim neće biti povredjeni Stefan Dimić, Nikola Antić, Andrija Pavlović i Ognjen Gnjatić.
Utakmica 24. kola Super lige Srbije izmedju Partizana i Rada igraće se u subotu od 19.00.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger