Headlines News :
Home » , » Nastasića nema na spisku

Nastasića nema na spisku

Written By maxtv on петак, 19. април 2013. | 15:28


Spisak kandidata za najboljeg mladog igrača na Ostrvu objavljen je bez imena Matije Nastasića, što je svakako neprijatno inenađenje za ljubitelje Premijer lige u Srbiji. Udruženje profesionalnih fudbalera Engleske saopštilo je danas spisak kandidata za najboljeg igrača i najboljeg mladog igrača Premijer Lige, ali na tom spisku nema štopera naše reprezentacije Matije Nastasića.
Iznenađujuće pojačanje Mančester Sitija u smiraj letnjeg prelaznog roka, naš Matija Nastasić, se ipak nije našao u konkurenciji za najboljeg mladog igrača Premijer lige. On je i pored sjanih partija i brojnih pohvala sa Ostrva, ostao van spiska potencijalnih laureata.
Nastasic.jpg
Iako je za kratko vreme Matija Nastasić postao nezaobilazni deo defanzivne linije Mančester Sitija, istisnuvši iz prvog tima Džoliona Leskota, to po mišljenju igrača Premijer lige nije bilo dovoljno da se nađe u konkurenciji za mladu nadu.
To je pogotovo čudno jer je naš defanzivac, prema najnovijim statistikama obračunatim u dosadašnjem toku sezone, među najpouzdanijim fudbalerima Premijer Lige, sa preciznošću svojih dodavanja od 86.3%.
Pohvale na račun srpskog fudbalera stizale su sa svih strana tokom cele sezone, o Nastasiću se govorilo kao i jednom od kandidata za nagradu najboljeg mladog igrača Premijer Lige.
Ipak, 20-godišnji Srbin nije uvršten u uži izbor u kome će se za prestižno priznanje boriti sledeći fudbaleri: Eden Azar (22, Čelsi), Džek Vilšer (21, Arsenal), Garet Bejl (23, Totenhem), Kristijan Benteke (22, Aston Vila), Romelu Lukaku (19, Čelsi) i Deni Velbek (22, Mančester Junajted).
U isto vreme sa ovom listom kandidata, Udruženje Profesionalnih fudbalera Engleske saopštilo je i listu kandidata koji će se boriti za priznanje najboljeg igrača Premijer Lige.
Naovoj listi nije bilo većih iznenađenja, za prestižno priznanje boriće se (ponovo) Garet Bejl i Eden Azar, kao i Huan Mata, Robin Van Persi, Luis Suarez i Majkl Kerik.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger