Headlines News :
Home » , » Ana probija led

Ana probija led

Written By maxtv on петак, 19. април 2013. | 17:51


Teniserka Srbije Ana Ivanović sastaće se sa Monom Bartel u prvom meču duela sa Nemačkom za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa, odlučeno je žrebom u Štutgartu. Posle ovog duela sastaju se Bojana Jovanovski i Angelika Kerber. Mečevi se igraju u subotu od 14.00 časova. Direktan prenos je na našem Prvom programu. Specijalna emisija počinje u 13.45.
Prvog da na Ana će ukrstiti reket sa Bartel. Posle njih na teren izlaze Bojana i Kerber. U nedelju će Ivanovićeva ponovo prva na teren protiv Kerber, zatim će Bojana igrati sa Bartel. Ako bude bilo potrebno uslediće dubl meč.
Srbija1.jpg
 
Bartel je trenutno 28. na VTA listi, dok je Ivanovićeva 17. teniserka sveta. Taj meč počeće u subotu od 14 sati. Posle njih na teren izlaze Bojana Jovanovski, 44. teniserka na svetskoj listi i Angelika Kerber, koja je trenutno na šestoj
poziciji.
U nedelju će prvo na teren Ivanovićeva i Kerber, dok će drugi meč odigrati Jovanovski i Bartel. Nakon ta dva meča, u dublu igraju Vesna Dolonc i Aleksandra Krunić sa Anom Lenom Frenefeld i Sabine Lisicki.
Direktan prenos svih mečeva je na našem Prvom programu.
Srbija2.jpg
 
Ivanović: Zadovoljni smo žrebom, idemo na pobedu
Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je zadovoljna žrebom za mečeve plej-ofa protiv Nemačke, kao i da veruje u pobedu.
"Žreb je očekivan i znala sam da će takva biti postavka Nemica. Nije toliko bitno da li igram prvi ili drugi meč, bitno je da se pobedi. Vredno smo trenirale verujem da možemo da trijumfujemo u Štutgartu", rekla je Ivanovićeva.
Selektor FED kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je da nije iznenađen odlukom selektorke Nemačke sa kojim će igračicama nastupati protiv Srbije.
"Mislim da su Nemice postavile postavile onu kombinaciju koju smo mi očekivali, a ujedno mislim da je to njihova najbolja i nismo iznenađeni time" rekao je Vraneš.
"Iskoristili smo ovih pet šest dana da se pripremimo dobro, atmosfera je odlična i potrudićemo se da prođemo i ostanemo u Svetskog grupi", dodao je on.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger