Headlines News :
Home » , » Ne "guramo" Crvenu zvezdu

Ne "guramo" Crvenu zvezdu

Written By maxtv on петак, 19. април 2013. | 12:12


Đorđe Žutić, član sudijske komisije FSS, u intervjuu za "Sport" opovrgao sve učestalije tvrdnje da sudije protežiraju Crvenu zvezdu. "Zvezda nema vetar u leđa od strane sudija. Jednostavno, nama su svi klubovi isti. Mi bismo voleli da se greške ne dešavaju, rekao je Žutić.
Član toliko spominjane sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Đorđe Žutić, u izjavi za „Sport", negirao je tvrdnje da sudije favorizuju Crvenu zvezdu.
Djordje-Zutic.jpg
Đorđe Žutić
"Zvezda nema vetar u leđa od strane sudija. Jednostavno, nama su svi klubovi isti. Mi bismo voleli da se greške ne dešavaju, ali... Pogledajte uostalom velike evropske utakmice gde su ulozi mnogo veći pa videćete propuste koje imaju daleko veću cenu i daleko su veće nego greške koje se događaju kod nas. I ne priča se o lošoj nameri", naglasio je Žutić.
Ono što je pokrenulo „kuloarske" priče bile su odluke arbitara na mečevima ekipe sa Marakane i Smedereva i Spartaka.
„U pravu ste što se tiče Smedereva, ali to je komisija sankcionisala. Jeste, penal je postojao i zbog tog propusta arbitar je dobio slabu ocenu. Ništa nije prikriveno. Glavni sudija je 'pao' zbog tog propusta u Smederevu i mi smo to obelodanili. Dečko je pogrešio, pa šta sada, je l' treba da ga ubijemo što je pogrešio? I on je samo čovek od krvi i mesa", istakao je Žutić.
Tu je i pomenuti previd na meču sa subotičkim Spartakom...
"Mislite na igranje rukom igrača Crvene zvezde u svom šesnaestercu? Ne bih da prejuidiciram stvari jer tek sledi konačna analiza i odluka, ali igrač Crvene zvezde je sam odigrao loptu na kratkoj distanci i ona ga je pogodila u ruku, ali namera nije postojala. Nemojte, ipak, dalje da insistirate, jer sve će se tek detaljno analizirati i biće doneta odluka komisije".
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger