Headlines News :
Home » , » Vaterpolo:Radnički i Zvezda u finalu

Vaterpolo:Radnički i Zvezda u finalu

Written By maxtv on субота, 13. април 2013. | 21:52


Radnički iz Kragujevca i Crvena zvezda odlučiće ove sezone šampiona Srbije u vaterpolu. Radnički je na Banjici savladao ekipu Partizana sa 9:7 (posle produžetaka), dok je Zvezda ubedljivo slavila protiv Vojvodine (13:7).
Vaterpolisti Radničkog savladali su Partizan i u drugom meču polufinalne serije i plasirali se u veliko finale. Kragujevčani su do pobede na Banjici stigli posle velike borbe i produžetaka (9:7).
Radnicki.jpg
To je prvi put posle šest godina da crno-beli neće biti državni šampioni.
Najefikasniji u ekipi Radničkog bio kapiten reprezentacije Srbije Vanja Udovičić sa tri gola, dok je crno-bele predvodio dvostruki strelac Nikola Dedović.
Zvezda ubedljivo do finala 
Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa šampionata Srbije, pošto su večeras u drugom meču polufinala u Novom Sadu savladali Vojvodinu sa 13:7 (3:1, 4:0, 3:4, 2:3).
Zvezda.jpg
Beogradski crveno-beli su tako polufinalnu seriju rešili u svoju korist sa 2:0, a prethodno su u prvom meču u Beogradu slavili takođe sa 13:7.
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Andrija Prlainović sa tri pogotka, dok je dvostruki strelac kod Novosadjana bio Srđan Vuksanović.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger