Headlines News :
Home » , » Priveden Milan Jovanović

Priveden Milan Jovanović

Written By maxtv on субота, 13. април 2013. | 16:33


Policija je rano jutros na Novom Beogradu privela Milana Jovanovića, fudbalera Crvene Zvezde jer je navodno udario pripadnika Interventne jedinice. Jovanović je bio u alkoholisanom stanju i razbio je šoferšajbnu automobila.
Suspendovani fudbaler Crvene Zvezde Milan Jovanović priveden je jutros zbog bahatog ponašanja i navodnog napada na policajca. On je noć proveo u stanici policije radi trežnjenja.
Jovanovic .jpg
"Osumnjičeni M.J. (28), kome je određeno policijsko zadržavanje poslat je na trežnjenje, a potom će se u konsultacijama s nadležnim pravosudnim organima ići na utvrđivanje njegove krivične odgovornosti", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Navodi se i da je Jovanović, koji je bio u društvu sa još jednom osobom,  ispred lokala ''Tako je sućeno'' oko 02.15 razbio flašom staklo šoferšajbne na automobilu "seat" . Sve to se dešavalo u blizini stanice policije na Novom Beogradu a patrola policije je potom izašla da interveniše.

Prilikom intervencije "osumnjičeni, koji je bio u alkoholisanom stanju, drsko se ponašao prema policajacima, a potom je počeo da vređa i pripadnike Interventne jedinice koji su došli da pomognu kolegama".

"Jednog od pripadnika Interventne jedinice udario je pesnicom i naneo mu lake telesne povrede", navode u MUP-u. Ipak, izvori agencije Beta navode da je do incidenta došlo ali da nije bilo udaranja policijaca kao i da je Jovanović pušten iz pritvora oko 14.30 sati.
Podsetimo, Jovanović je zimus vraćen sa priprema crveno-belih u Turskoj zbog pijančenja i razbijanja inventara u hotelskom baru. On je od tada pod suspenzijom a videćemo kako će rukovodstvo iz Ljutice Bogdana reagovati na novi ispad crnogorskog reprezentativca.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger