Headlines News :
Home » , » Vladimir Vujasinović: Presudili spoljni faktori

Vladimir Vujasinović: Presudili spoljni faktori

Written By maxtv on недеља, 14. април 2013. | 12:37


Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović istakao je kako njegovi igrači nisu mogli da se izbore sa "spoljnim faktorima". Imamo ligu najlepšu na svetu, imamo najbolje igrače na svetu koji igraju u našim klubovima, ali nažalost, sve propratne stvari su nam u totalnom rasulu, rekao je naš proslavljeni as.
Partizan je poražen u Beogradu od kragujevačkog Radničkog u drugom polufinalnom meču šampionata Srbije, i tako izgubio mogućnost da brani titulu. Trener vaterpolista crno-belih Vladimir Vujasinović ističe da njegova ekipa nije mogla protiv spoljnih faktora.
VV.jpg
„Pošto ima nelogičnih stvari u sportu, kao i u svim sferama života, nekad svoj rad ne možeš da naplatiš, eto, nama se to desilo", rekao je Vujasinović, koji je isključen pred kraj meča zbog reakcije nakon gola Vanje Udovičića.
„Borili smo se čitavu sezonu da to ne osetimo, da probamo da pobedimo te spoljašnje faktore. Nismo uspeli. Imali smo utakmicu u Kragujevcu, imali smo ovu u Beogradu... Osetio sam nepravdu i osetio sam potrebu da ovim mojim poslednjim gestom da skrenem pažnju na stvari koje definitivno ne funkcionišu u našem sportu. Imamo ligu najlepšu na svetu, imamo najbolje igrače na svetu koji igraju u našim klubovima, ali nažalost, sve propratne stvari su nam u totalnom rasulu. I ovo je bio jedan način da to pokažem, eto, da izazovem barem neku reakciju da sledeće godine bude barem malo bolje", istakao je Vujasinović.
I pored svega, Vujasinović je naglasio da ne želi da umanji trijumf Radničkog, kojima je i čestitai prolazak u finale.
„Što se tiče utakmice, želeo bih da čestitiam igračima Radničkog i da im poželim sreću u finalu. Momci su dali sve od sebe da prođu, bili su borbeni i srčani i zaslužili su prolaz u finale", zaključio je trener Partizana.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger