Headlines News :
Home » , » Suspenzija za delegata meča Zvezda-Radnički

Suspenzija za delegata meča Zvezda-Radnički

Written By maxtv on субота, 13. април 2013. | 14:30


Direktor Košarkaške Super lige Predrag Bojić izrekao je kazne za igrače, sudije i službena lica sa derbi meča prošlog kola između Crvene Zvezde i kragujevačkog Radničkog odigranog u sredu u Pioniru.Delegat i pomoćni sudija suspendovani do kraja sezone.
Delegat i pomoćni sudija sa utakmice Crvena Zvezda-Radnički KG kažnjeni od strane direktora takmičenja Predraga Bojića suspenzijom do kraja sezone zbog grešaka i neodobravanja tajm-auta Kragujevčanima u poslednjim momentima meča.
Bojic.jpg
Sankcije određene i za predsednika i igrača Zvezde Nebojšu Čovića i Igora Rakočevića, kao i za trenera Radničkog Miroslava Nikolića.
U skladu sa odredbama Pravilnika i Propozicija takmičenja, direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Predrag Bojić doneo je sledeće odluke:
Delegat N. Subotić i pomoćni sudija J. Krivokuća kažnjeni su vremenskom zabranom vršenja dužnosti do kraja sezone 2012/2013 zbog nedavanja tajm-auta ekipi Radničkog iz Kragujevca, iako po pravilima igre i pomoćni trener ima pravo da zatraži tajm-aut.
KK Crvena Zvezda kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 118.000 dinara zbog javnog i nesportskog kritikovanja odluka sudija u medijima od strane Nebojše Čovića a ista kazna je izrečena je i Radničkom zbog kritikovanja sudija od strane trenera Miroslava Nikolića.
Kapiten Crvene Zvezde Igor Rakočević kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 23.600 dinara zbog dosuđene tehničke greške (ponovljeni slučaj).
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger