Headlines News :
Home » , » Samo Partizan ispunjava uslove

Samo Partizan ispunjava uslove

Written By maxtv on среда, 24. април 2013. | 15:57


Fudbalski savez Srbije saopštio je da je samo Partizan ispunio finansijske uslove UEFA za učešće u evropskim takmičenjima naredne sezone, ali i on nema sve potrebne dozvole.
Prijave za licencu podnelo je 10 klubova Superlige Srbije, a Komisija za licenciranje FS je zaključila da nijedan klub nije ispunio sve neophodne kriterijume za dobijanje licence.
Partizan-Jagodina01.jpg
"Zaključeno je da su neki klubovi bili na pragu dobijanja licence, ali je i njima malo nedostajalo. Konstatovan je problem bezbednosnog aspekta vezanog za infrastrukturu stadiona, što je nedostatak koji je prisutan godinama i FS nije u stanju da ga samostalno reši bez pomoći državnih organa", navodi se u saopštenju.
Partizan ne ispunjava infrastrukturne kriterijume koji se odnose na bezbednost stadiona, dok Crvena zvezda, pored te stavke, ne ispunjava ni uslove u oblasti finansija i personalno-administrativne kriturijume.
Najveći problemi Vojvodine, Jagodine i OFK Beograda su finansije i infrastruktura. Spartak i Radnički iz Kragujevca ne ispunjavaju ni finansijske, sportske, personalno-administrativne, pravne i infrastrukturne kriterijume.
Klubovi imaju pravo da u roku od osam dana ulože žalbu na odluke Komisije i da u žalbenom postupku dokažu ispunjenje svih preostalih kriterijuma.
Sednica Komisije za žalbe u postupku licenciranja mora biti održana najkasnije do 25. maja kada će biti donešene konačne odluke vezane za izdavanje licenci.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger