Headlines News :
Home » , » Brejk Voriorsa, Njujork i Majami sigurni

Brejk Voriorsa, Njujork i Majami sigurni

Written By maxtv on среда, 24. април 2013. | 11:37


Košarkaši Njujorka pobedili su na svom terenu u noći između utorka i srede ekipu Boston Seltiksa sa 87:71 i poveli sa 2:0 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije. Isto vođstvo stekao je i Majami Hit drugom pobedom nad Milvokijem 98:86 a prvi brejk na Zapadu napravili su Golden Stejt Voriorsi slavljem u Denveru 131:117 za 1:1 u seriji.
Aktuelni šampion Majami i probuđeni Niksi stekli su prednost od 2:0 u serijama protiv Milvokija odnosno Bostona. Golden Stejt Voriorsi ''brejknuli'' Denver u "Pepsi Centru" i izjednačili u seriji na 1:1.
Karmelo Entoni bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 34 poena, dok je Džej Ar Smit dodao 19, a Rejmond Felton 16 poena i sedam skokova.
Njujork je utakmicu "prelomio" serijom od 32:11 u trećoj četvrtini za vođstvo od 74:59. Niksi su tako stekli prednost od 2:0 u prvom kolu plej-ofa prvi put od 2000. godine i polufinala Istočne konferencije sa Torontom.
Pol Pirs ubacio je 18 poena, a Kevin Garnet 12 poena uz 11 skokova u ekipi Seltiksa, koja će u petak biti domaćin u trećoj utakmici.
Košarkaši Majamija pobedili su na svom terenu Milvoki sa 98:86 i poveli sa 2:0 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije.
Najefikasniji u ekipi aktuelnog šampiona bio je Dvejn Vejd sa 21 poenom i sedam skokova, dok je Lebron Džejms dodao 19 poena, osam skokova i šest asistencija. Po 10 poena za Majami dodali su Kris Boš, Šejn Batier i Kris Andersen.

Ersan Iljasova je sa 21 poenom bio najbolji u timu Milvokija, na čijem će se terenu u četvrtak igrati treća utakmica.
Košarkaši Golden Stejta napravili su brejk pobedivši na gostovanju Denver Nagetse sa 131:117 i izjednačili na 1:1 u seriji prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije.
Voriorse je do pobede predvodio sjajni Stiven Kari sa 30 poena i 13 asistencija. Džeret Džek dodao je 26, Herison Barns 24, a Klej Tompson 21 poen. Treba istači da su Voriorsi igrali bez Dejvida Lija koji je meč propustio zbog povrede.
Denver je tako izgubio prvi put posle više od tri meseca na svom terenu i prekinut je njegov niz od 24 pobeda u Pepsi Centru.
U ekipi Nagetsa šestorica igrača postigla su dvocifreni broj poena a Taj Loson i Kori Bruer bili su najefikasniji sa po 19 poena.
Treća utakmica na programu je u petak u Ouklendu.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger