Headlines News :
Home » , » Mario Gece, između heroja i otpadnika

Mario Gece, između heroja i otpadnika

Written By maxtv on среда, 24. април 2013. | 14:16


Mediji u Nemačkoj, osim pobede Bajerna, opsednuti prelaskom Gecea u bavarski klub. Navijači Dortmunda organizuju masovno paljenje i gaženje Geceovog dresa. "Milioneri" angažovali policiju da vodi računa o Mariju.
Spektakularni trijumf Bajerna nad Barselonom u polufinalu Lige šampiona u centru je pažnje nemačkih sportskih medija, ali skoro ništa manje interesovanja nije izazvao transfer Marija Gecea iz Borusije Dortmund u redove Bavaraca.
Gece.jpg
Ističe se, međutim, da su navijači Borusije ogorčeni na ponajboljeg igrača ekipe i da u Dortmundu vladaju "neverica i bes" zbog njegovog prelaska u redove najvećeg rivala. Pristalice "milionera" posebno su ljute na klub zbog toga što je vest o transferu Gecea obelodanjena u najnezgodnijem trenutku, dan uoči prve utakmice polufinala Lige šampiona protiv Reala iz Madrida.
"Neverovatno je, Borusija igra protiv Reala, a svi pričaju o Geceu", zaključak je pojedinih medija.
Ekstremni navijači Borusije nisu ostali ravnodušni na odluku 20-godišnjeg fudbalera da napusti klub, pa je u Dortmundu organizovano masovno paljenje i gaženje Geceovog dresa.
Dortmund-navijaci.jpg
Takođe, na njegovom Fejsbuku osvanule su preteće poruke, zbog čega je Borusija angažovala dva policajca u civilu da vode računa o Geceovoj bezbednosti.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger