Headlines News :
Home » , » "Crno-beli" u naletu

"Crno-beli" u naletu

Written By maxtv on уторак, 9. април 2013. | 12:39


Košarkaši Partizana ušli su u seriju pobeda, pa je i atmosfera u ekipi sve bolja. Dragan Milosavljević, zamenik kapitena, smatra da crno-bele u Užicu očekuje "vruće" gostovanje, ali da ima poverenje u svoje saigrače i očekuje pobedu.
Košarkaš Partizana Dragan Milosavljević rekao je da njegovu ekipu očekuje "vruće" gostovanje protiv Slobode u Užicu, a za svoj tim je rekao da igra sve bolje kako vreme odmiče.
Milosavljevic-Partizan.jpg
"Digli smo se dosta u poslednje tri utakmice... Igramo sve bolje. Sloboda je nezgodna, pogotovo u Užicu. Igrali smo protiv njih u kupu, otprilike se poznajemo. U prošloj utakmici su pobedili Metalac. Očekuje nas vruće gostovanje", rekao je Milosavljević grupi novinara posle treninga u ponedeljak.
Partizan je u Superligi vezao tri pobede, iako je na početku tog takmičenja ostao bez Drua Gordona, a onda i povre]enog kapitena Vladimira Lučića. U meču protiv Vojvodine nije igrao ni Davis Bertans, ali su crno-beli opet bili sigurni i zabeležili ubedljivu pobedu.
"Mnogo smo se podigli i skočilo nam je samopouzdanje. Istakli su se i drugi igrači. Lučić nam mnogo nedostaje, kao i Bertans u prošloj utakmici, ali smo pokazali da imamo 12 igrača koji mogu u svakom trenutku da 'eksplodiraju'. Dižemo formu što smo duže zajedno i igramo sve bolje", rekao je zamenik kapitena crno-belih.
Koliko je dobra atmosfera u ekipi Partizana pokazuje i to što su košarkaši uvek spremni za me]usobnu šalu. Tako je u trenutku razgovora sa novinarima pored Milosavljevića prošao Lučić, a bek crno-belih se široko osmehnuo i podigao glas.
"To što ovako igramo sigurno je zasluga novog kapitena, pošto stari ništa ne valja. Je l' tako, Lučiću?", rekao je Milosavljević.
Na to se i Lučić nasmejao i šaljivo počeo otvorenim šakama da udara svog zamenika po glavi, na opšti smeh novinara. Ceo skeč je zaključio Milosavljević tako što je novinarima kroz osmeh rekao: "Sve vam je jasno".
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger