Headlines News :
Home » , » Protiv Radničkog za povratak u kolosek

Protiv Radničkog za povratak u kolosek

Written By maxtv on уторак, 9. април 2013. | 15:47


Vlada Vukoičić smatra da je meč protiv Radničkog izuzetno bitan, kao i da može poslužiti crveno-belima za povratak u pobedničku seriju. Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Radničkog u sredu od 18 sati u hali Pionir.
Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da utakmica protiv kragujevačkog Radničkog za njegov tim predstavlja jednu od najvažnijih u Superligi Srbije.
Vukoicic.jpg
Vukoičić je podsetio da su crveno-beli već pretrpeli jedan neočekivani poraz i da svaki sledeći za njih "ne bi bio dobar".
"Utakmicom protiv Radničkog smo praktično završili Jadransku ligu i vrlo brzo igramo polufinale na fajnal-foru protiv njih. Sigurno je da je i jednom i drugom timu stalo da dobrom igrom i dobrim rezultatom dočekaju završni turnir. Mi smo u domaće takmičenje ušli s najvećim ambicijama, a meč protiv Radničkog je veoma bitan i predstavljaće pravi test za nas", rekao je Vukoičić.
Trener crveno-belih je naveo da je Radnički dokazao da je jedan od najboljih napadačkih timova u Jadranskoj ligi i da će za pobedu u predstojećem duelu biti neophodno izbaciti Kragujevčane iz "napadačkog sistema".
Zvezda.jpg
"To je moguće samo ako mi budemo vrlo dobri u odbrani i to je ono što nas zanima, da preko odbrane dođemo do pozitivnog rezultata. Možemo da verujemo da vraćamo formu i atmosferu, ovo je pravi test da vidimo da li smo na pravom putu", poručio je Vukoičić.
U 4. kolu Superlige Srbije košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Radničkog u sredu od 18 sati u hali Pionir.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger