Headlines News :
Home » , » Povratak Saše Ilića

Povratak Saše Ilića

Written By maxtv on уторак, 9. април 2013. | 16:00


Vladimir Vermezović nezadovoljan zbog loših igara Partizana u poslednje vreme, naročito zbog loše reakcije odbrane u meču protiv Vojvodine. Lepa vest za navijače crno-belih je povratak kapitena Saše Ilića.
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da ekipa nema vremena da tuguje što je za samo sedam dana "prosula" 11 bodova prednosti i dodao da je uveren kako bi se mnogi rado menjali sa njima.
Ilic-Vermezovic.jpg
"Od prošlosti se ne živi, nemamo vremena da tugujemo, jer još uvek imamo prednost. Ne sumnjam da bi se mnogi menjali sa nama i želeli da su u našoj poziciji sa četiri boda viška na prvom mestu. Moramo da izvučemo pouke, a pred nama je novi meč i nova prilika za dokazivanje. Uveren sam, ne samo u pobedu protiv Javora, nego i u to da ćemo sigurno osvojiti titulu i povećati prednost", rekao je Vermezović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.
On je naveo da ne zamera puno toga igračima, ali da je evidentno da su pravljene velike greške u odbrani, poput one kod pogotka napadača Vojvodine Abubakara Oumarua.
"Moguće je da su se igrači malo i opustili zbog prednosti od 11 bodova, ali uveren sam da iz Ivanjice kreće nova serije. Malo me brine što nas opterećuju kartoni, protiv Javora nećemo imati na raspolaganju Ninkovića i Mitrovića, ali vraća nam se kapiten Saša Ilić, koji nam je mnogo nedostajao protiv Vojvodine", poručio je Vermezović.
Partizan je u poslednja tri meča u Superligi dva puta remizirao, protiv Hajduka u Kuli 1:1, protiv Slobode u Užicu 0:0 i izgubio u Humskoj od Vojvodine 2:1.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger