Headlines News :
Home » , » Bez sporta u sredu

Bez sporta u sredu

Written By maxtv on уторак, 9. април 2013. | 21:06


Sportski događaji zakazani za sredu u Srbiji odloženi zbog Dana žalosti povodom ubistva 13 ljudi u selu Velika Ivanča kod Mladenovca.
Ministarstvo sporta i omladine naložilo je svim granskim savezima u Srbiji odlaganje utakmica zbog Dana žalosti u sredu.
Stadion-Stolice.jpg
Bez utakmica u sredu zbog Dana žalosti u Srbiji
"Ministarstvo omladine i sporta naložilo je granskim savezima da svoje aktivnosti prilagode novonastalim okolnostima u smislu odlaganja svih utakmica i takmičenja koja su zakazana za 10. april", navodi se u saopštenju ministarstva.
Vaterpolo savez Srbije već je odložio za četvrtak mečeve plej-ofa i plej-auta nacionalnog šampionata koji su prvobitno bili zakazani za sutra.
Fudbalski savez Srbije odložio je utakmice 23. kola Prve lige Srbije, kao i zaostali superligaški meč između beogradskog Rada i subotičkog Spartaka.
Očekuje se da na isti način postupe i čelnici košarkaške Superlige Srbije, pošto su za sredu bila zakazana četiri meča četvrtog kola ovog takmičenja.
Vlada Srbije proglasila je sredu, 10. april za Dan žalosti, povodom masakra u Velikoj Ivanči u kojem je jutros ubijeno 13 osoba.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger