Headlines News :
Home » , » Povređen David Silva

Povređen David Silva

Written By maxtv on уторак, 9. април 2013. | 11:20


Fudbaler Mančester sitija David Silva mogao bi zbog povrede tetive da propusti polufinalnu utakmicu FA kupa protiv Čelsija, preneli su britanski mediji. Silva se povredio sinoć, tokom prvenstvene utakmice sa Mančester junajtedom, u kojoj je Siti pobedio sa 2:1.
"Mislim da se radi o povredi tetive. Možda nije toliko loše, ali mislim da neće biti spreman za utakmicu sa Čelsijem", rekao je trener Mančester sitija Roberto Mančini.
David-Silva-2.jpg
Mančini je rekao da će njegova ekipa morati da pruži veoma dobru igru protiv Čelsija, koji je u poslednjih pet utakmica samo jednom poražen.
"Čelsi je u dobroj seriji, igra dobro i biće teško. Očekujem dobru utakmicu, ali drugačiju, pošto se razlikuju mečevi u prvenstvu i Kupu", rekao je italijanski trener.
Polufinalna utakmica FA kupa izmedju Čelsija i Mančester sitija igra se u nedelju, 14. aprila na Vembliju. Dan ranije, u prvom polufinalu igraju Milvol i Vigan.
Mančini je rekao da je pobeda nad gradskim rivalom vredna, ali da je borba za titulu završena, pošto Siti zaostaje za Junajtedom 12 bodova.
David-Silva-3.jpg
"Zadovoljni smo jer smo dobro igrali, a to je najvažnija stvar za nas. Zaslužili smo pobedu. Ali, borba za titulu je završena, a ako završimo sa 15, 12, 18 bodova manje, to ništa ne menja. Mislim da smo isti kao oni, ali razlika je u tome što su oni postigli više golova", rekao je Mančini.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger