Headlines News :
Home » , » "Stara dama" grabi ka tituli

"Stara dama" grabi ka tituli

Written By maxtv on субота, 30. март 2013. | 20:36


Juventus savladao Inter na Meaci i sigurno korača ka odbrani titule šampiona Italije. Kvaljarela i Matri strelci za "Staru damu", Palasio savladao Bufona. Palermo bolji od Rome, Kaljari od Fiorentine. Milan u Veroni savladao ekipu Kjeva pogotkom Montoliva.
Fudbaleri Juventusa pobedili su danas kao gosti ekipu Intera sa 2:1, u utakmici 30. kola italijanske Serije A i tako se učvrstili na prvom mestu na tabeli nacionalnog šampionata.
Inter-Juve.jpg
Juventus je poveo već u trećem minutu golom Fabija Kvaljarele, a izjednačio je Rodrigo Palasio u 54. Pobedu lideru na tabeli doneo je Alesandro Matri u 60. minutu.
Fudbaler Intera Esteban Kambijaso dobio je crveni karton po završetku utakmice, pošto je oštro startovao nad napadačem Juventusa Sebastijanom Đovinkom.
Đenova je na svom terenu igrala nerešeno 2:2 sa Sijenom, a bod domaćinu doneo je srpski fudbaler Boško Janković.
Domaćin je poveo preko Marka Borijela u šestom, a izjednačio je Inosent Emeghara u 44. minutu. Preokret gostima doneo je Alesandro Rosina iz penala u 52, a konačnih 2:2 Janković je postavio u 71. minutu.
Palermo je napravio veliko iznenađenje pošto je na svom terenu pobedio Romu sa 2:0 golovima Josipa Iličića u 21. i Fabricija Mikolija u 35. minutu.
Parma je kod kuće pobedila Peskaru sa 3:0, a golove su dali Joan Belauan u 18, Gabrijel Paleta u 52. i Amauri u 65. minutu.
Kaljari je na Sardiniji savladao Fiorentinu sa 2:1. Prednost domaćih od 2:0 doneo je Maurisio Pinilja u 11. i 39. minutu, dok je jedini gol za goste postigao Huan Kvardado u 73.
Lacio je u Rimu preokrenuo protiv Katanije i pobedio sa 2:1. Gosti su poveli pogotkom Marijana Iska u 50. minutu, ali su Nikola Legrotalje autogolom u 79. i Antonio Kandreva dva minuta kasnije iz penala doneli pobedu domaćinu.
Udineze i Bolonja igrali su nerešeno bez golova, a isti rezultat bio je i na utakmici između Atalante i Sampdorije.
Fudbaleri Milana savladali su Kjevo u Veroni sa 1:0, a strelac jedinog gola na meču bio je Rikardo Montolivo u 25. minutu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger