Headlines News :
Home » , » "Milioneri" uspešni

"Milioneri" uspešni

Written By maxtv on субота, 30. март 2013. | 20:54


Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su danas u gostima Štutgart sa 2:1, dok je Leverkuzen bio bolji od Fortune sa 4:1, a Šalke je kod kuće trijumfovao protiv Hofenhajma sa 3:0 u utakmicama 27. kola Bundeslige. Hanover je kao gost pobedio Augsburg sa 2:0, dok je Frajburg istim rezultatom pobedio Borusiju iz Menhengladbaha, a Majnc i Verder Bremen odigrali su nerešeno 1:1.
Borusija je upisala drugu pobedu zaredom u ligi, a na neugodnom gostovanju, gosti iz Dortmunda došli su do pobede u 83. minutu. "Milioneri" su 29. minutu došli do vođstva preko Lukaša Piščeka, da bi Aleksandru Maksim izjednačio u 63.
Stutgart-Dortmund.jpg
Štutgart je od 70. minuta imao igrača manje, pošto je Georg Najdermejer dobio drugi žuti karton. Novu pobedu Dortmundu doneo je Robert Levandovski u 83. minutu na asistenciju Piščeka.
Srpski reprezentativac Neven Subotić odigrao je ceo meč za "milionere".
Bajer je nakon dva vezana poraza u ligi uspeo da prekine tu seriju i u Diseldorfu zabeleži ubedljivu pobedu. Dvostruki strelci za Bajer bili su Stefan Kisling i Andre Šurle, dok je domaća ekipa upisala jedan gol, pošto je Danije Švab postigao autogol.
Kisling je u 22. minutu iz jedanaesterca doveo Leverkuzen do prednosti, a Švab je 41. pomogao domaćoj ekipi da izjednači rezultat. Šurle je Bajer do nove prednosti doveo u 62. minutu, a prednost je udvostručio u 84, da bi Kisling u 87. postavio konačan rezultat.
Šalke je do pobede nad Hofenhajmom došao u poslednjih 20 minuta meča. U 71. minutu domaća ekipa povela je preko Marka Hogera, a prednost je udvostručio Rafael u 79. Konačan rezultat postavio je Temu Puki u 83. minutu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger