Headlines News :
Home » , » Podgorica, ne tako miran meč

Podgorica, ne tako miran meč

Written By maxtv on среда, 27. март 2013. | 14:10


Navijači Crne Gore se međusobno potukli tokom meča protiv Engleske. Na sminku se vidi kako je jedan od izgrednika mahao nožem. Dva engleska navijača pretučena u glavnom gradu Crne Gore.
Šestoro navijača primljeno je u Klinički centar u Podgorici, nakon kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo između Crne Gore i Engleske, potvrđeno je agenciji Beta.
Nekoliko navijača je povređeno u tuči koja je tokom meča sa Engleskom izbila na tribinama stadiona u Podgorici. Istovremeno, policija je pronašla engleskog navijača, koga su prethodno premlatili i opljačkali.
Još nije jasno zbog čega su se međusobno potukli navijači Crne Gore.
Kako je rečeno u bolnici, primljena su četvorica državljana Crne Gore i dvojica navijača Engleske sa lakšim telesnim povredama.
Svi oni su nakon ukazane lekarske pomoći otpušteni iz bolnice u Podgorici.
Kako javljaju podgorički mediji navijači Crne Gore i Engleske sukobili su se pre utakmice, dok su pristalice domaće reprezentacije potukli na tribinama četrdeset minuta pre početka meča.
Reprezentacija Crne Gore remizirala je sinoć na stadionu pod Goricom sa Engleskom 1:1 u šestom kolu Grupe H kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
Podgorica Englez.jpg
Policija je preduzela sve mere kako bi kontrolisala nasilje, pošto je bilo unapred jasno da Englezi neće naići na preterano prijateljski doček.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger